24 uur sup in de natuur

English here

Zin in een avontuur met Moeder Natuur? Met het ervaren van stilte, met al je zintuigen op scherp, luisteren, voelen, proeven en kijken. Zin om 24 uur totaal onbereikbaar te zijn? Zin in een 'back to basic' en 'close to nature' ervaring met alleen de hartslag van de natuur hoor- en voelbaar.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Indicatie programma

 

1e dag

18:00 uur Verzamelen en vertrek op de sup naar het eiland

19:00 uur Aankomst eiland, kennismaking en aanvang vastentijd + Verkennen eiland voor solo spots

20:00 uur Start solo tijd op solo spot

 

2e dag

10:00 uur Einde solo tijd en een verfrissende duik

11:00 uur Koffie, thee, fruit en het delen van verhalen in de groep

13:00 uur Lichte lunch

14:30 uur SUP tour

17:00 uur Vertrek op de sup naar auto

18:00 uur Hugs, kisses & goodbye's

Prijs

 

De prijs is 100 euro per persoon. Wij zorgen voor de supboards, wetsuit en peddels. De kosten zijn inclusief lichte lunch, koffie, thee en fruit. Wij vragen je om met eigen vervoer te rijden, mocht dit niet mogelijk zijn neem dan contact met ons op. Ook vragen we je om eigen kampeer- en slaapspullen mee te nemen. Wij zorgen voor transport van de kampeer en slaapspullen naar het eiland en voor toiletpapier en drinkwater.

Aanmelden

Aanmelden kan via: soulsupyoga@gmail.com of bel:

Peter 0648647716

VOL = VOL maximaal 5 personen

De 24 uur in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! We bieden een programma waarbij we kamperen op ons eiland, waarin we op de sup verdwalen en waarin we genieten van helemaal op kunnen gaan in de natuur! Tevens is onderdeel 14 uur solo en in stilte (wel met de groep) op het eiland doorbrengen en afsluiten met deze ervaring op een mooie manier met elkaar te delen. Wat doet 14 uur totale blootstelling aan de natuur en overlevering aan jezelf met je fysieke en mentale gestel?

 

24 uur in de natuur is geïnspireerd door het gedachtegoed van John Milton en zijn boek Sky Above Earth Below (www.sacredpassage.com) en Way of Nature Nederland (wayofnature.nl).

Inclusief

* SUP board, peddel en evt wetsuit

* transport van kampeerspullen heen/terug naar/van eiland

* overnachtingsplek op het eiland

* Toiletpapier en drinkwater

*Koffie, thee, fruit en lichte lunch

Exclusief

* Eigen kampeerspullen (zie paklijst)

Extra informatie

Soulsupyogs doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.

 

Paklijst

Voor de '24 uur SUP in de natuur' is het raadzaam om de volgende spullen mee te nemen:

*zeiltje, tentje, matje, slaapzak, evt klamboe

*zonnebrand, anti insectenbeet, droge en warme kleding

*zaklamp/hoofdlampje/fluitje

*Zwemkleding en handdoek

*we nodigen je uit om je telefoon thuis te laten, op 'standby' te zetten of bij ons in te leveren. Geadviseerd wordt om de avondmaaltijd op vrijdagavond over te slaan om zo een nog intensere beleving te ervaren.