English version here

Kom genieten van een lang weekend met SUP, yoga en ayurveda in Mana Lodge! Een ontspannen weekend voor jezelf met gezonde maaltijden en gezellig samen zijn. 

Ayurveda is een holistische wetenschap en legt de nadruk op het behoud en de bevordering van de fitheid van de gezonde mens en biedt methoden aan voor de behandeling van ziekten.

1/6

Ayurveda, sup & yoga

RETREAT (nl)

Ayurveda
Ayurveda zal jou inzicht in je eigen leven, gewoontes en levensstijl geven. Leer meer over jouw constitutie type en hun verbinding. En neem tips voor jouw dagelijks leven mee naar huis over lifestyle, dieet en reinigingsoefeningen!

Mana Lodge

Mana Lodge ligt in het bekende surfdorp Wijk aan Zee, in de duinen, naast een kerk en op 500 meter van het strand en de zee. Mana is het Hawaiiaanse woord voor Soul, Spirit en Levenskracht, wat terug te zien is in het interieur: veel zwerfhout, beton, houtkachels en veel natuurlijke elementen.

Prijs

De prijs voor het gehele weekend is 475 euro per persoon. Je krijgt een éénpersoonskamer in een hotel op loopafstand van Mana Lodge. In het tijdschema kan je zien welke maaltijden in de prijs zijn inbegrepen. 

Minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 9

Ayurveda, SUP & Yoga retreat 2018

 

25 - 27 Mei  3 dagen €335,- Boek een plek

                         inclusief 2 overnachtingen €475,-

Indicatie* programma

Vrijdag

9:30 Check-in Mana Lodge

10.00 uur Meditatie & yoga op het strand  
11.30 uur Natuurwandeling
16.30 uur Ayurveda workshop (90 min.) 

Zaterdag

8.30 uur Yoga 
10.00 uur Ontbijt Mana Lodge

13.00 uur Ayurvedische lunch
15.00 uur SUP SURF / TOUR (90 min.)
18.30 uur Diner (restaurant, exclusief)

Zondag

8.30 uur Yoga
10.00 uur Ontbijt Mana Lodge
15.00 uur Check-out ceremonie

*een wijziging van het schema is mogelijk

Inclusief

*  3 Yoga-sessies

*  1 SUP sessie

*  1 Ayurveda workshop

*  1 Natuurwandeling

*  2 keer ontbijt in Mana Lodge

*  1 Ayurvedische lunch

Optioneel

2 overnachtingen in een éénpersoonskamer in een hotel op loopafstand van Mana Lodge

Niet inclusief

Lunch, diner in restaurant en drankjes

Peter, Sharon & Pauline

Peter Mulder is een vrije geest, salty sea dog en strandjutter. Hij is een allround waterman met veel ervaring in windsurfen, yakboarden, golfsurfen en natuurlijk suppen. Peter is tevens eigenaar van Soulsupyoga en Mana Lodge, mental coach en ervaren ASI SUP instructeur. Daarnaast heeft hij zijn eigen organisatie-adviesbureau Rotsbranding. Hij supped meestal op zee en wil je graag de adrenaline rush laten ervaren van het suppen in de golven! Een van zijn motto’s is ‘Life is a wave, so catch it!’!

Sharon Zaal is Spiritual Health & Business coach. Het is haar missie om mensen te helpen om een leven te leiden door de kracht van bewustzijn te gebruiken. "Ik combineer spiritualiteit, yoga, eeuwenoude natuurgeneeswijze zoals Ayurveda en astrologie, oosterse filosofie om mensen te yupliften naar hun uniek potentieel." Naast haar liefde voor natuur, is muziek een grote passie, je vind Sharon regelmatig op het podium.

Pauline van Mourik is een levensgenieter, strandrat en allround creatieveling. Ze is op blote voeten opgegroeid in Wijk aan Zee en verliefd geworden op dans en yoga. Pauline geeft Relax flow yoga en het liefst in de natuur. Daarnaast heeft ze een eigen (interieur) stylingbureau. 's Winters reist ze de wereld rond en 's zomers kan je haar vinden op het strand en in de zee (met SUP) van Wijk aan Zee.

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline