joost duivenvoorde

sup en surf coach &

eigenaar theboardshack.nl

Ik ben geboren op 1 april 1972 en met Peter in de zomer opgegroeid op het strand van Wijk aan Zee. Mijn dagen vulde zich met windsurfen en spelen in de golven. In 1988 ben ik gaan surfen en in 2010 heb ik mijn eerste sup gekocht en meteen was ik verslaafd. In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf ‘Josup Stand Up Paddle School’ gestart. Ik ben met een paar boards begonnen, en de school is daarna elk jaar gegroeid. Door gezinsuitbreiding heb ik wat minder tijd voor mijn sup school, en daarom ben ik blij met het aansluiten bij het Soulsupyoga-team.

 

Suppen en surfen zijn mijn passie en leven! Ik probeer iedere dag het water in te gaan om ‘wat golven te pakken’. Ik ben ook de drijvende kracht en onderhoudsman van de surfclub Hui Nalu, waar ik volwassenen en kinderen kan inspireren om te gaan surfen en suppen. Mijn vrienden mogen altijd mijn boards uitproberen, totaal heb ik 25 sups en 70 surfboards!

 

Ik heb actief op hoog niveau meegedaan aan wedstrijden, mijn grootste prestaties waren in 2011 toen ik 3e van Europa werd in de 14” divisie, 3e op het Nederlands kampioenschap Longboard (Wave), derde op het nederlands kampioenschap sup (Beach, Long distance) and eerste in the Sup11City (Teams, long distance). Nu verdeel ik mij tijd tussen gezin, schilderen en suppen & surfen, samen met Peter doe ik nog steeds mee met sommige wedstrijden met een voorkeur voor de sup races op zee.

Ben je op zoek naar een sup board? Check mijn webshop: www.theboardshack.nl