Soul sup yoga RETREAT

Een combinatie van soul, sup, yoga, meditatie en natuur! 'Mens durf te leven!' is waar dit retreat over gaat! Wie ben je, hoe vindt je balans in je leven en hoe kan je je leven ten volle leven? We genieten van de stilte van de natuur, de kracht van ademen, de energie van water, van elkaars gezelschap en gaan aan de slag met een aantal mooie 'life changing' oefeningen. Twee dagen vol levensenergie, inspiratie, ontspanning en vernieuwing!

 

DATum & prijs  2020

Datum op aanvraag

Totaalprijs €375 inclusief accommodatie

 

Locatie

De trainings- en ontbijtlocatie is Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, Wijk aan Zee. Er is vrij parkeren in het hele dorp, maar niet in de Sint Odulfstraat. 

aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Peter +31648647716

Voor dit retreat geldt een minimum aantal deelnemers van 4 en het maximum is 8 personen.

PRIjs

Prijs voor het 2-daags retreat is € 375 inclusief accommodatie en 2x diner. De prijs is inclusief alle activiteiten en materialen die je nodig hebt voor de activiteiten. De prijs is exclusief lunch en drankjes.

Extra informatie

Soulsupyoga doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities te vinden maar SUP  is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt de SUP sessie vervangen door een extra yoga of meditatie sessie. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van de SUP en Yoga sessies. 

voor wie?

Dit retreat is voor avontuurlijke 'soul searchers' die geinteresseerd zijn in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en een kleine reis willen maken met passie en plezier voor het leven, met passie voor andere mensen en met passie voor hun werk! Wij geloven dat één van de belangrijkste dingen in het leven is te begrijpen 'waarom we doen wat we doen'. De antwoorden op die vraag geven belangrijke oplossingen en inzichten voor het vormgeven van je eigen toekomst! Er is geen sup en yoga ervaring vereist. De sup beginnerslessen worden gegeven op vlak water. Er wordt gebruik gemaakt van een reader en films in het engels, de spreektaal is nederlands.

soul sessies

Soul sessies zijn geinspireerd door OSHO's Teachings, Meditaties, Yoga, Neuro Linguistic Programming (NLP), Oplossingsgericht Werken, Life coaching, Anthony Robbins teachings, Way of Nature teachings, adem- en energiewerk, eigen levenservaringen en vele mooie boeken.

indicatie Programma

Vrijdag

19:00 Check-in en diner in Mana Lodge

Zaterdag

8:30 Ontbijt in Mana Lodge

10:00 Ochtend Soul sessie

13:00 Lunch (not included)

15:00 Middag SUP sessie

18:00 Vrije tijd, duik in de zee, wandeling op het strand

20:00 Diner in Mana Lodge

Zondag

7:30 OSHO Kundalini meditatie

8:30  Ontbijt in Mana Lodge

10:00 Ochtend Soul sessie

13:00 Lunch (not included)

15:00 Relax flow yoga sessie

16:00 Hugs & kisses and goodbye

inclusief

  • 2 x Soul sessie 

  • 1 x Yoga-sessie

  • 1 x SUP sessie

  • 1 x meditatie

  • 2 x gezond ontbijt in Mana Lodge inclusief koffie en thee

  • 2 x overnachting

  • 2 x diner

  • Reader met oefeningen in het engels

exclusief

  • lunch 

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline