one day Soul RETREAT

Een combinatie van soul, sup, yoga, meditatie en natuur! 'Mens durf te leven!' is waar dit retreat over gaat! Wie ben je, hoe vindt je balans in je leven en hoe kan je je leven ten volle leven? We genieten van de stilte van de natuur, de kracht van ademen, de energie van water, van elkaars gezelschap en gaan aan de slag met een aantal mooie 'life changing' oefeningen. Een dag vol levensenergie, inspiratie, ontspanning en vernieuwing!

press to zoom

press to zoom
IMG_3544
IMG_3544

press to zoom

press to zoom
1/15

 

DATum & prijs  2021

op aanvraag met een groep (minimaal 4 personen)

Prijs: €158 p.p.

 

voor wie?

Dit retreat is voor avontuurlijke 'soul searchers' die geinteresseerd zijn in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en een kleine reis willen maken met passie en plezier voor het leven, met passie voor andere mensen en met passie voor hun werk! Wij geloven dat één van de belangrijkste dingen in het leven is te begrijpen 'waarom we doen wat we doen'. De antwoorden op die vraag geven belangrijke oplossingen en inzichten voor het vormgeven van je eigen toekomst! Er is geen sup en yoga ervaring vereist. De sup beginnerslessen worden gegeven op vlak water. Er wordt gebruik gemaakt van een reader en films in het engels, de spreektaal is nederlands.

soul sessies

Soul sessies zijn geinspireerd door OSHO's Teachings, Meditaties, Yoga, Neuro Linguistic Programming (NLP), Oplossingsgericht Werken, Life coaching, Anthony Robbins teachings, Way of Nature teachings, adem- en energiewerk, eigen levenservaringen en vele mooie boeken.

Programma - zaterdag

 

9:00   Introductie en koffie/thee in Mana Lodge

 

10:00 Ochtend Soul sessie

 

12:00 Lunch

 

14:00 Middag SUP & yoga sessie

 

17:00 Afsluiting

Locatie

De trainingslocatie is Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, Wijk aan Zee. Er is vrij parkeren in het hele dorp, maar niet in de Sint Odulfstraat. Bij rustig weer kan er op zee gesupped worden, anders wijken we uit naar Spaarnwoude, Uitgeest of Jisperveld. Voor de yoga geven we de voorkeur aan een mooie plek in de duinen, bij slecht weer maken we gebruik van de yogastudio in Mana Lodge of Yoga Studio Kokos in Beverwijk.

aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Peter +31648647716

 

Minimum aantal is 4 personen, definitieve bevestiging en betalingsverzoek volgt op het moment dat er 4 aanmeldingen zijn, dan wel annulering uiterlijk 5 dagen van tevoren.

PRIjs

Prijs voor dit 1-daags retreat is € 158 inclusief lunch en koffie/thee. De prijs is inclusief alle activiteiten en materialen die je nodig hebt voor de activiteiten. 

Extra informatie

Soulsupyoga doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities te vinden maar SUP  is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt de SUP sessie vervangen door een extra yoga of meditatie sessie. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van de SUP en Yoga sessies. 

inclusief

  • 1 x Soul sessie 

  • 1 x Yoga-sessie

  • 1 x SUP sessie

  • koffie, thee, water en lunch

  • a4'tjes met oefeningen in het engels

exclusief

  • diner en drankjes 

trainer

Peter Mulder