Marloes zonneveld

yoga lerares en

eigenaresse AjNa tempel

“Ik ben een enthousiast yogini en trotse eigenaresse van yogastudio Ajna Tempel in Heemskerk. Ik ben opgegroeid rond Heemskerk, het is fijn om het strand zo dichtbij te hebben. Het geeft me altijd een heerlijk vrij gevoel. In 2016 ben ik begonnen met surfen.”

 

Marloes houdt zich graag bezig met verdieping in yoga en meditatie. In 2008 begon ze met het volgen van yogalessen. Al snel was 1x per week naar de les niet voldoende en ging ze thuis yoga beoefenen met behulp van dvd’s. Dat voelde goed! Op verschillende plekken heeft zij nu yogalessen gevolgd en is het echt een onderdeel van haar leven.

 

In 2012 is zij Zonnenyoga begonnen en in maart 2014 is ze samen met Kalinka de Ajna Tempel begonnen. Na een fijne samenwerking van een kleine 2 jaar heeft Kalinka besloten een net iets ander pad te gaan volgen, waarna Marloes vanaf eind 2015 verder ging om de Tempel te laten groeien en bloeien. Vol van vertrouwen maakt ze samen met het Tempel-team de mensen graag enthousiast voor yoga!

 

Marloes geeft les in Vinyasa flow en Yin yang yoga. Haar lessen zijn creatief, spiritueel maar ook ‘down to earth’. Alle levels zijn welkom waarneer ze lesgeeft bij Soulsupyoga!

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline