ONE DAY NATURE & silent RETREAT in jisp

 

op aanvraag met een groep (min. 4 personen)

Zin in een avontuur met Moeder Natuur? Met het ervaren van stilte, met al je zintuigen op scherp, luisteren, voelen, proeven en kijken. Zin om een dag totaal onbereikbaar te zijn? Zin in een 'back to basic' en 'close to nature' ervaring met alleen de hartslag van de natuur hoor- en voelbaar. Dit unieke one day retreat staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup, yoga en minder doen met meer aandacht! We bieden een programma waarbij we yoga doen op ons eiland, waarin we op de sup verdwalen en waarin we genieten van de stilte van de natuur! Tevens is onderdeel om 2 uur in stilte op het eiland door te brengen. Wil jij ervaren wat de impact is op je lichaam, hoofd en hart als je zeven uren stil bent? Je hoofd wordt helemaal stil als je niet praat. Het werkt helend om naar de taal van je lichaam te luisteren. We luisteren al de hele dag naar de taal van onze stem. Maar wat heeft de taal van je lichaam jou te vertellen? Leer te luisteren naar de taal van je lichaam zodat je kunt leven en werken vanuit je hart. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Programma

 

09:00 uur Verzamelen en kennismaking

09:30 uur Sup-tour naar het eiland

10:30 uur Aankomst eiland met koffie & thee

11:00 uur Yoga-sessie met evt een verfrissende duik

13:00 uur Lichte lunch en start stilte tijd

15:00 uur Einde stilte tijd, fruit snack en delen ervaringen

16:00 uur SUP tour terug naar de auto

17:00 uur Hugs, kisses & goodbye's

Prijs

 

De prijs is 119 euro per persoon. Wij zorgen voor de supboards, evt. wetsuit en peddels. De kosten zijn inclusief lichte lunch, koffie, thee en fruit-snack. Wij vragen je om met eigen vervoer naar de verzamelplaats te rijden. 

Aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Telefoon: Peter 0648647716

Minimum aantal is 4 personen, definitieve bevestiging en betalingsverzoek volgt op het moment dat er 4 aanmeldingen zijn, dan wel annulering uiterlijk 5 dagen van tevoren.

Inclusief

  • SUP board, peddel en evt wetsuit

  • koffie, thee, fruit en lichte lunch

 

Exclusief

  • optioneel is aansluitend een gezamenlijk diner in een restaurant voor eigen rekening

trainer

Peter Mulder

Locatie

Dit 'One day nature retreat' vindt plaats op ons eigen eiland in een prachtig natuurgebied. Verzamelplaats wordt bekend gemaakt na inschrijving. Op het eiland zijn geen sanitaire voorzieningen, wel is er een eenvoudige toiletvoorziening.

Extra informatie

Soulsupyogs doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.

 

Paklijst

Voor de 'One day nature retreat' is het raadzaam om de volgende spullen mee te nemen:

  • zonnebrand, anti insectenbeet, droge en warme kleding

  • zwemkleding en handdoek

  • we nodigen je uit om je telefoon thuis te laten, op 'standby' te zetten of bij ons in te leveren. Geadviseerd wordt om de avondmaaltijd op vrijdagavond over te slaan om zo een nog intensere beleving te ervaren.