ONE DAY NATURE RETREAT

Datum: op verzoek / last minute

 

Zin in een avontuur met Moeder Natuur? Met het ervaren van stilte, met al je zintuigen op scherp, luisteren, voelen, proeven en kijken. Zin om 24 uur totaal onbereikbaar te zijn? Zin in een 'back to basic' en 'close to nature' ervaring met alleen de hartslag van de natuur hoor- en voelbaar. De 24 uur in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! 

We bieden een programma waarbij we kamperen op ons eiland, waarin we op de sup verdwalen en waarin we genieten van de stilte van de natuur! Tevens is onderdeel 12 uur solo en in stilte (wel met de groep) op het eiland doorbrengen. Wat doet 12 uur totale blootstelling aan de natuur en overlevering aan jezelf met je fysieke en mentale gestel?

We bieden een programma waarbij we kamperen op ons eiland, waarin we op de sup verdwalen en waarin we genieten van de stilte van de natuur! Tevens is onderdeel 12 uur solo en in stilte (wel met de groep) op het eiland doorbrengen. Wat doet 12 uur totale blootstelling aan de natuur en overlevering aan jezelf met je fysieke en mentale gestel?

Inclusief

 • SUP board, peddel en evt wetsuit

 • transport van kampeerspullen heen/terug naar/van eiland

 • overnachtingsplek op het eiland

 • toiletpapier en drinkwater

 • koffie, thee, fruit en lichte lunch

 

Exclusief

 • Eigen kampeerspullen - zie paklijst onderaan

1/6

trainer

Peter Mulder

Programma

 

Dag 1

18:00 uur Verzamelen en vertrek op de sup naar het eiland

19:00 uur Aankomst eiland, kennismaking en aanvang vastentijd

19:30 uur Verkennen eiland voor solo spots

20:00 uur Start solo tijd op solo spot

 

Dag 2

08:00 uur Einde solo tijd en een verfrissende duik

11:00 uur Koffie, thee, fruit en het delen van verhalen in de groep

13:00 uur Lichte lunch

14:30 uur SUP tour

17:00 uur Vertrek op de sup naar parkeerplaats

18:00 uur Hugs, kisses & goodbye's

Prijs

 

De prijs is 100 euro per persoon. Wij zorgen voor de supboards, evt. wetsuit en peddels. De kosten zijn inclusief lichte lunch, koffie, thee en fruit. Wij vragen je om met eigen vervoer te rijden, mocht dit niet mogelijk zijn neem dan contact met ons op. Ook vragen we je om eigen kampeer- en slaapspullen mee te nemen. Wij zorgen voor transport van de kampeer en slaapspullen naar het eiland en voor toiletpapier en drinkwater.

Aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Telefoon: Peter 0648647716

Maximaal 6 personen

Locatie

Dit 'One day nature retreat' vindt plaats op ons eigen eiland in een prachtig natuurgebied. Verzamelplaats wordt bekend gemaakt na inschrijving. Op het eiland zijn geen sanitaire voorzieningen, wel is er een eenvoudige toiletvoorziening.

Extra informatie

Soulsupyogs doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.

 

Paklijst

Voor de 'One day nature retreat' is het raadzaam om de volgende spullen mee te nemen:

 • zeiltje, tentje, matje, slaapzak, evt klamboe

 • zonnebrand, anti insectenbeet, droge en warme kleding

 • zaklamp/hoofdlampje/fluitje

 • zwemkleding en handdoek

 • we nodigen je uit om je telefoon thuis te laten, op 'standby' te zetten of bij ons in te leveren. Geadviseerd wordt om de avondmaaltijd op vrijdagavond over te slaan om zo een nog intensere beleving te ervaren.

 

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline