pauline van Mourik

Oprichtster, yoga lerares en

allround creatief stylist

Pauline is een levensgenieter, graag op het strand en ontzettend creatief. "Ik ben op blote voeten opgegroeid in Wijk aan Zee en verliefd geworden op sup surfen, yoga en dansen. Ik probeer zo veel mogelijk om buiten in de natuur te zijn.

 

Toen ik voor de eerste keer yoga beoefende, voelde ik mij meteen zo goed dat ik het nu het liefst iedere dag doe! Dat geweldige gevoel tijdens en na yoga is wat ik je graag wil laten ervaren! Sinds die eerste dag is mijn vertrouwen, geluk en gezondheid sterk verbeterd. Ik heb veel gereisd in Zuidoost Azië om mijn yoga ervaring te verdiepen en heb daarbij verschillende yoga retreats en scholen bezocht voor inspiratie.

 

Twee jaar geleden ben ik begonnen met sup surfen en raakte ik snel ervaren en verslaafd. Als er mooie golven zijn, laat ik alles vallen en snel naar het strand voor sup surf! De golven leren mij om met de flow mee te gaan, hoe groot of sterk ze ook er uit zien. Een golf pakken en in balans sup surfen geeft mij het gevoel van ultiem geluk en vrijheid!

 

Verder ben ik een ‘allround creatieveling’. Ik heb mijn eigen styling bedrijf met de naam Kokos waarin ik interieur, retail, foto styling en grafisch- en webdesign uitvoer voor verschillende merken en bedrijven. Met een milieuvriendelijke mindset probeer ik omgevingen te creëren waar mensen zich relaxed en geïnspireerd voelen en help ik ondernemingen verder groeien. Je kunt mijn werk hier zien: www.kokoscreations.com

 

Het oprichten van Soulsupyoga geeft mij de kans om niet alleen mijn passie voor sup en yoga te delen, maar ook voor het leven, de natuur, dans en creativiteit!

 

Wil je een yoga les bij mij volgen? Dat kan in de Harmonie Kapel in Beverwijk!"