peter mulder

mede-Oprichter, sup- en life coach &

eigenaar mana lodge

Ik ben Peter Mulder, een vrije geest, salty sea dog, strandjutter, allround waterman en outdoor sportsman met veel ervaring in schaatsen (Elfstedentocht 1997), mountainbiken, hardlopen, windsurfen, yakboarden, golfsurfen en natuurlijk suppen. Ik ben oprichter van Soulsupyoga samen met Pauline van Mourik en organiseer kleinschalige sup- en yoga retreats en workshops voor bedrijven en particulieren.

 

Ik Sup vanaf 2009 en ben inmiddels ook ervaren ASI SUP instructeur. Ik sup meestal op zee en wil je graag het gevoel van vrijheid en de adrenaline rush laten ervaren van het suppen in de golven! Mijn motto’s zijn ‘you cannot stop the waves, but you can learn how to supsurf’ en ‘life is a wave, so catch it’! Naast het suppen op zee (SupSurfing) houd ik ook van Suppen in de natuur op de meren en plassen. In 2013 heb ik de 11 stedentocht in Friesland solo gesupped (11 SUP City) en in 2016 werd ik Nederlands kampioen op het Sup NK (open ocean) beach race in Zandvoort.

 

Sinds 2007 ben ik organisatie-adviseur, interim manager en life coach in mijn eigen management consultancy bedrijf met de naam Rotsbranding. Ik geloof dat één van de grootste lessen in het leven is, het leren te begrijpen ‘waarom we doen wat we doen’. De antwoorden op die vraag geven belangrijke oplossingen voor het vormgeven van je eigen toekomst! Ik denk dat het succes in verandering en de meest krachtige manier om jezelf te motiveren persoonlijke ontwikkeling is en bijdraagt aan het creëren van meer bewustzijn. Door mensen te helpen met hun persoonlijke groei en ontwikkeling zullen zij meer passie en plezier voor het leven voelen, voor andere mensen en hun werk. Daarbij passen mijn andere motto’s ‘Carpe diem’ en ‘Work hard, play hard’.