DSCF0396.JPG

one day sup & yoga ISLAND RETREAT 

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in een uniek natuurgebied! Vanaf Wijk aan Zee rijden we naar het natuurgebied, hier krijg je eerst een korte SUP instructie voordat we naar ons eiland Suppen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les en een lichte lunch.

29 mei, 5 juni, 19 juni 2021 in Jisp

AKLS2378.JPG

ONE DAY nature & silence RETREAT

 

Zin in een avontuur met Moeder Natuur? Met het ervaren van stilte, met al je zintuigen op scherp, luisteren, voelen, proeven en kijken. Zin om een dag totaal onbereikbaar te zijn? Zin in een back to basic en close to nature ervaring met alleen de hartslag van de natuur hoor- en voelbaar.

op aanvraag met groep

P6160097.JPG
Jan van Mourik.jpg

one day SUP & YOGA retreat 

 

Een dag vol sup, yoga, strand, natuur en fun! Kom een inspirerende sup en yoga cultuur ervaren met gezond eten, ontspannende yoga, uitdagende sup sessies en prachtige natuur!

op aanvraag met groep

one day soul retreat

 

Een combinatie van soul, sup, yoga, meditatie en natuur! Wie ben je, hoe vindt je balans in je leven en hoe kan je je leven ten volle leven? We genieten van de stilte van de natuur, de kracht van ademen, de energie van water, van elkaars gezelschap en gaan aan de slag met een aantal mooie 'life changing' oefeningen. Een dag vol levensenergie, inspiratie, ontspanning en vernieuwing!

 

op aanvraag met groep