Surf Wijk aan Zee.jpg

sup & yoga RETREATs 

 

Sup and yoga retreats with a focus on connection, practice yoga and some sup. Led by experienced teachers in the beautiful Mana Lodge we offer you days of joy.

10 - 12 July 2020 in Wijk aan Zee

AKLS2378.JPG

ONE DAY nature RETREAT (NL)

 

Zin in een avontuur met Moeder Natuur? Met het ervaren van stilte, met al je zintuigen op scherp, luisteren, voelen, proeven en kijken. Zin om 24 uur totaal onbereikbaar te zijn? Zin in een 'back to basic' en 'close to nature' ervaring met alleen de hartslag van de natuur hoor- en voelbaar. De 24 uur in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! Datum op aanvraag / Last minute

IMG_4303.jpg
Jan van Mourik.jpg
memories-on-35mm-M52sNPI_Zxo-unsplash.jp

sup surf retreat 

 

SUP, EAT, SLEEP! 2 days full of SupSurfing, Waves, Beach, Nature, Salt and some Beers. You can join only as a more experienced paddler to improve your skills in the waves. Come experience an inspiring sup culture with healthy food, dutch waves & beautiful sunsets.

Dates: Last minute and upon request

soul sup yoga retreat (NL)

 

Een combinatie van soul, sup, yoga, meditatie en natuur! 'Mens durf te leven!' is waar dit retreat over gaat! Wie ben je, hoe vindt je balans in je leven en hoe kan je je leven ten volle leven? We genieten van de stilte van de natuur, de kracht van ademen, de energie van water, van elkaars gezelschap en gaan aan de slag met een aantal mooie 'life changing' oefeningen. Twee dagen vol levensenergie, inspiratie, ontspanning en vernieuwing!

Datum op aanvraag

ONE day retreat (nl)

 

Deze One Day Retreat is voor iedereen!! Yoga ervaring is niet nodig. Dompel jezelf onder in een dag bijkomen met relax- yoga, meditatie en heerlijk eten. Het eten is vrij van gluten, lactose en geraffineerde suikers. 

Begeleiding yoga en meditatie: Jitske Stokman

10 Oktober 2020

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline