sup surf workshop

OP AANVRAAG

Altijd al willen leren supsurfen in de golven? Soulsupyoga biedt je een uitdagende workshop vol met golven, strand en plezier. Supervaring op vlakwater is wel gewenst! SupSurfing is suppen op zee, dit doen we meestal in Wijk aan Zee. Bij deze  workshop moeten we rekening houden met het weer, stroming en getijde. Meestal kunnen we 3 dagen van tevoren definitief aangeven dat er geschikte omstandigheden met mooie golven zijn. Als dit niet het geval is, kunnen we met de workshop uitwijken naar sloten en plassen voor SupTouring. Tijdens deze workshop leren we je de basis technische vaardigheden van het Suppen in de golven: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, starten in het water, 'ocean awareness' en natuurlijk het surfen op de golven! De workshop begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Indicatie programma

8:30 uur Verzamelen in Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, 1949BE Wijk aan Zee

9:00 uur Start supsurf workshop

11:00 uur Einde workshop

12:00 uur Optioneel lunch (niet in de prijs inbegrepen)

Prijs op aanvraag

Wij zorgen voor het vervoer van de supboards en peddels, je krijgt alle benodigde SUP materialen inclusief een wetsuit. Eigen board mee kan altijd! De kosten zijn exclusief eventuele lunchkosten. Wij vragen je om met eigen vervoer mee te rijden. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan met ons contact op. Optioneel is een fotoshoot waarbij de foto's in het water worden genomen.

Locatie

Verzamelplaats is is Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, Wijk aan Zee. Er is overal vrij parkeren, maar niet in Sint Odulfstraat. Een grote parkeerplaats is 100 meter van Mana Lodge wanneer je de Rijckert Aertszweg omhaag rijdt naar het Hoge Duin.

trainer

Peter Mulder

Aanmelden

Aanmelden kan via: soulsupyoga@gmail.com

Of bel: Peter Mulder 0648647716

Maximaal 5 personen

Voor grotere groepen neem contact op

Extra informatie

Soulsupyoga doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.