sup & yoga workshops

op aanvraag

Zoek je verfrissing, balans en uitdaging voor je team, afdeling of vriendengroep? Deze workshop daagt je uit om alles uit jezelf en je team te halen, buiten in de natuur en natuurlijk op het water! Op verzoek combineren we de workshop met een heerlijke lunch, borrel en/of diner/bbq!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Email:

soulsupyoga@gmail.com

 

Telefoon: 

Peter Mulder 06 48647716

Prijs op aanvraag

 

SUP

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het Suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De SUP-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. 

YOGA

We geven yoga lessen voor alle niveau's, jong en oud. Als het weer het toestaat doen we yoga buiten op het gras. Zo niet dan zoeken we een alternatieve ruimte. 

Dresscode

Soulsupyoga zorgt voor een SUP plank, een peddel en eventueel een wetsuit. Onder het wetsuit kan het beste badkleding worden gedragen, bij mooi weer volstaat enkel badkleding. Draag makkelijke sportkleding voor de yoga en zorg voor wat warms na afloop zoals een joggingbroek en/of sweater.

Alternatief

SUP is net als elke andere watersport altijd afhankelijk van weerscondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt de Sup sessie omgeruild voor een langere en/of extra Yoga sessie.

Eigen risico

Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van de workshop. Voor de sup workshop is een zwemdiploma vereist.

Pauline-van-mourik.png