one day SUP & YOGA
island retreat

zaterdag 26 mei, 5 juni, 19 juni 2021 in Jisp

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in een uniek natuurgebied! Vanaf Wijk aan Zee rijden we naar het natuurgebied, hier krijg je eerst een korte SUP instructie voordat we naar ons eiland Suppen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les en een lichte lunch. Vervolgens maken we nog een mooie Sup tour door het gebied en Suppen aansluitend weer terug naar de auto. Hierna is er nog de mogelijkheid om samen en voor eigen rekening iets te drinken.

Yoga retreat
Yoga retreat

press to zoom

press to zoom

press to zoom
Yoga retreat
Yoga retreat

press to zoom
1/7

programma

 

9:00   Verzamelen & kennismaking

 

9:30   Korte SUP instructie & tour naar het eiland

 

10:30 Koffie & thee

 

11:00 Yoga op het eiland en evt een verfrissende duik

 

13:00 Lichte lunch en free time

 

15:00 Sup tour door het gebied en aansluitend terug naar de auto

 

17:00 Aankomst parkeerplaats

 

17:00 Optioneel borrel (voor eigen rekening)

Locatie

De verzamelplaats wordt na inschrijving bekend gemaakt.

Meebrengen

Voor de tour is het raadzaam om de volgende spullen mee te nemen: zonnebrand, slippers, petje, handdoek, badkleding, droge en warme kleding.

Aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Telefoon: Peter Mulder 0648647716

Minimum aantal is 4 personen, definitieve bevestiging en betalingsverzoek volgt op het moment dat er 4 aanmeldingen zijn, dan wel annulering uiterlijk 5 dagen van tevoren.

Prijs

De prijs is 119 euro per persoon. Wij zorgen voor het vervoer van de supboards en peddels, je krijgt alle benodigde SUP materialen inclusief een wetsuit, de kosten zijn inclusief een lichte lunch. Wij vragen je om met eigen vervoer richting het natuurgebied te rijden. 

 

Extra informatie

Soulsupyoga doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.