sup & yoga eiland tour

OP AANVRAAG

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in het Jisperveld! Vanaf Wijk aan Zee rijden we naar Jisp, hier krijg je eerst een korte SUP instructie voordat we naar ons eiland SUP'pen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les. Vervolgens SUP'pen we weer rustig terug. Hierna is er nog de mogelijkheid om samen ergens te lunchen. Yoga en/of SUP ervaring is niet vereist.
 

Aanmelden

Email: soulsupyoga@gmail.com

Telefoon: Peter Mulder 0648647716

Prijs op aanvraag

Wij zorgen voor het vervoer van de supboards en peddels, je krijgt alle benodigde SUP materialen inclusief een wetsuit, voor de yoga gebruiken we dekentjes. De kosten zijn exclusief eventuele lunchkosten. Wij vragen je om met eigen vervoer richting Jisp te rijden. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan met ons contact op.

 

Indicatie programma

 

8:30   Vertrek vanuit Wijk aan Zee naar Jisp

 

9:00   Verzamelen op parkeerplaats Molenpad 1, 1546 LC Jisp, vlakbij restaurant De Lepelaar

 

9:30   SUP instructie & tour naar het eiland

 

10:30 Yoga op het eiland

 

11:30 SUP tour terug naar de auto

 

12:30 Optioneel Lunch (voor eigen rekening)

Locatie

Verzamelplaats is is Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, Wijk aan Zee. En je kan natuurlijk ook rechtstreeks richting Jisp rijden: Molenpad 1, 1546 LC Jisp

Extra informatie

Soulsupyoga doet al het mogelijke om voor iedereen de beste condities voor elke workshop te vinden maar SUP, yoga en buiten kamperen is net als elke andere buitensport altijd afhankelijk van weercondities. Als er teveel wind is en/of gevaarlijke omstandigheden in het algemeen, wordt dit event gecancelled. Alle deelnemers moeten een ‘Eigen risico verklaring’ tekenen bij start van dit event.

 

 

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline