supPEN & INSIGHTS DISCOVERY WORKSHOP

Wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame invulling van je organisatie- en teambuilding event?

Wat dacht je van een workshop suppen in combinatie met een Insights Discovery Basis Training (een waardevrij ontwikkel instrument dat inzicht verschaft in je eigen voorkeuren voor gedrag) of een yoga workshop in combinatie met een Insights Discovery Teamscan. Soulsupyoga werkt samen met meerdere gecertificeerde trainingbureau's op unieke vergaderlokaties en leveren voor iedere klant opnieuw maatwerk.

Enkele voorbeelden ter inspiratie:

*Suppen, Yoga & Insights Discovery Basis

 

*Suppen, Yoga & Insights Discovery Teamscan & Teamanalyse

press to zoom

press to zoom
1/2

OFFERTE OP MAAT

Voor een offerte op maat, bel of mail met Peter Mulder, soulsupyoga@gmail.com en 0648647716

 

WORKSHOP INSIGHTS DISCOVERY BASIS

Insights Discovery is een waardevrij ontwikkel instrument dat inzicht verschaft in je eigen voorkeuren voor gedrag en de voorkeuren van anderen. Het maakt gebruik van een begrijpelijke 4-kleurentaal waardoor de deelnemer in staat is zijn eigen gedrag af te stemmen op dat van anderen. Wilt u direct aan de slag met de Insights Discovery profielen, dan kiest u voor deze workshop. Na een interactieve kennismaking en een inspirerend verhaal over interactiepatronen, wordt de zaal letterlijk in beweging gebracht. De basis workshop geeft een eerste indruk van de talenten op een goede dag en de talenten op een slechte dag. Interactieve opdrachten met een laagdrempelig karakter zorgen voor een dynamisch geheel. In deze workshop worden ook de persoonlijke Insights profielen uitgedeeld en nader toegelicht. Iedere deelnemer ontvangt een handig naslagwerk over de Insights kleuren en tips voor een kleurrijke communicatie. Kort, krachtig en resultaatgericht!

SUPPEN IN DE NATUUR

Het Suppen in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! We beginnen met een korte (beginners) instructie op het droge en een heerlijke warm-up met krachtige (yoga) oefeningen. Vervolgens gaan we snel het water op en maken we een heerlijke suptocht met optioneel een yogales, ontbijt of lunch tussendoor. Een unieke back to basic' en 'close to nature' ervaring! 

YOGA IN DE NATUUR

De yoga vorm die meestal wordt gegeven is voornamelijk hatha yoga en geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. Als het weer het toestaat doen we buiten in de natuur yoga. Zoniet dan zoeken we een alternatieve binnenruimte om de lessen te doen. De andere yoga vorm die we geven is flow. Zoals de naam het al zegt, is het een vloeiende beweging met de hulp van onze adem. Een beweging zoals de golven van de zee. Deze yoga vorm is meer intens en goed om te leren ‘to go with the flow’ van het dagelijkse leven.

INSIGHTS DISCOVERY TEAMSCAN & -ANALYSE

Wilt u snel inzicht in de teamdynamiek van uw team? Dan is het met Insights Discovery mogelijk om alle individuele profielen aan elkaar te koppelen, waarmee een teamscan en teamanalyse wordt gemaakt. Deze scan en analyse laten zien wat de voorkeuren van het team op een goede dag zijn en wat de mogelijke valkuilen zijn van het team op een slechte dag. Samen met de teamcoach kunt u hiermee gerichter werken aan een plan van aanpak voor bijvoorbeeld teamontwikkeling. Deze Insighs Discovery Teamscan wordt dan ook ingezet bij verbeteren van team overstijgend samenwerken. De teamscan werkt verhelderend voor de verschillende teams en er komt meer begrip voor elkaar expertises. Het Insights Discovery Wiel en de Teamscan lenen zich uitermate goed voor meerdere doeleinden. Zo kunt u de Insights Discovery kleuren gebruiken bij het effectief evalueren van uw projecten, co-creatie bevorderen en kunt u gericht werken aan het verbeteren van adviesvaardigheden.

VERGADERLOCATIES

 

Soulsupyoga werkt samen met diverse bedrijven op unieke vergaderlokaties, in de driehoek Alkmaar-Haarlem-Zaandam, in verschillende prijscategorieën en aan of dichtbij het water. Uiteraard is ook onze eigen Mana Lodge in Wijk aan Zee als vergaderlokatie inzetbaar voor groepen tot maximaal 12 personen. Voor een maximale natuurbeleving suppen we meestal op vlak water in natuurgebieden.