supPEN & NLP WORKSHOP

Wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame invulling van je organisatie- en teambuilding event?

Wat dacht je van een Workshop Suppen (en/of Yoga) in combinatie met een NLP introductie training. Soulsupyoga werkt samen met meerdere gecertificeerde trainingbureau's op unieke vergaderlokaties en levert voor iedere klant opnieuw maatwerk.

press to zoom

press to zoom
1/2

OFFERTE OP MAAT

Voor een offerte op maat, bel of mail met Peter Mulder, soulsupyoga@gmail.com en 0648647716

 

WORKSHOP NLP

Tijdens deze inspirerende training leer je hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren. Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent dat je alleen gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het echte leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je opvallend gelukkig kunt zijn, dus zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

Tijdens deze inspirerende training demonstreert een gekwalificeerd NLP trainer hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties.

SUPPEN IN DE NATUUR

Het Suppen in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! We beginnen met een korte (beginners) instructie op het droge en een heerlijke warm-up met krachtige (yoga) oefeningen. Vervolgens gaan we snel het water op en maken we een heerlijke suptocht met optioneel een yogales, ontbijt of lunch tussendoor. Een unieke back to basic' en 'close to nature' ervaring! 

YOGA IN DE NATUUR

De yoga vorm die meestal wordt gegeven is voornamelijk hatha yoga en geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. Als het weer het toestaat doen we buiten in de natuur yoga. Zoniet dan zoeken we een alternatieve binnenruimte om de lessen te doen. De andere yoga vorm die we geven is flow. Zoals de naam het al zegt, is het een vloeiende beweging met de hulp van onze adem. Een beweging zoals de golven van de zee. Deze yoga vorm is meer intens en goed om te leren ‘to go with the flow’ van het dagelijkse leven.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de training geeft de trainer de hele dag demonstraties van alle technieken; je ziet en ervaart dus direct hoe de technieken in de praktijk werken. Je oefent de belangrijkste NLP-technieken zodat je meteen ervaart hoe ze in de praktijk voor jou werken. Na afloop krijg je een handleiding mee naar huis waarin de belangrijkste NLP-technieken stap voor stap worden uitgelegd.

Hebben we aan één dag wel genoeg?

Alles leren gaat natuurlijk niet in een dag. Daarom concentreren we ons op deze introductiedag op het praktijkgedeelte. Doordat je een op een oefent met een andere deelnemer, krijg je de kans om direct te werken aan situaties die belangrijk voor jou zijn. Je maakt daardoor meteen een enorme stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling. Misschien snap je aan het einde van de dag niet precies wat je nu allemaal is overkomen, maar we kunnen je verzekeren dat je met een grote glimlach op je gezicht en een heel voldaan gevoel naar huis gaat.

Is dit iets voor mij?

 

Ja, als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Ja, als je nog geen ervaring hebt met NLP of dit soort trainingen.

Ja ook, als je niet zo’n zweverig type bent en wel nieuwsgierig bent of dit ook voor nuchtere types zoals jij is

Ja, als je nieuwsgierig bent naar NLP of persoonlijke ontwikkelingstrainingen en graag eens in de praktijk wilt ervaren hoe het eraan toe gaat.

VERGADERLOCATIES

 

Soulsupyoga werkt samen met diverse bedrijven op unieke vergaderlokaties, in de driehoek Alkmaar-Haarlem-Zaandam, in verschillende prijscategorieën en aan of dichtbij het water. Uiteraard is ook onze eigen Mana Lodge in Wijk aan Zee als vergaderlokatie inzetbaar voor groepen tot maximaal 12 personen. Voor een maximale natuurbeleving suppen we meestal op vlak water in natuurgebieden. 

trainer

Peter Mulder