supPEN &

THEORY U TRAINING

Wil je in korte tijd een hele afdeling inspireren? Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame invulling van je organisatie- en teambuilding event?

Wat dacht je van een workshop suppen (en/of yoga) in combinatie met een Theory U training. Soulsupyoga werkt samen met meerdere gecertificeerde trainingbureau's op unieke vergaderlokaties en levert voor iedere klant opnieuw maatwerk.

press to zoom

press to zoom
1/2

OFFERTE OP MAAT

Voor een offerte op maat, bel of mail met Peter Mulder, soulsupyoga@gmail.com en 0648647716

 

TRAINING THEORY U

Als mensen een vraag hebben, gebruiken ze vaak oude kennis en oplossingen bij het zoeken naar oplossingen. Ze blijven in het 'denken' circuleren. Dit zorgt ervoor dat mensen niet op een dieper niveau tot inzichten komen die de essentie raken. Door verder te gaan dan denken alleen, ontstaan er oplossingen die werken omdat ze verbonden zijn met het potentieel van mensen.   

In deze praktische, ervaringsgerichte workshop ga je aan de slag met het verandermodel Theory U. Naast het doorgronden van de theorie, doorloop je de fases die ten grondslag liggen aan het model. Je krijgt diverse tools aangereikt, je oefent met het coachen en je ervaart het model zelf door met een eigen vraagstuk aan de slag te gaan. Op die manier ga je naar huis met een mix van theorie en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.  

Wat is Theory U?

 

Theory U is een model voor fundamentele verandering. Tijdens het U-proces gaan mensen op een andere manier naar complexe vraagstukken te kijken. Dat resulteert in vernieuwende inzichten en diepgaande veranderingen die blijvend zijn. Het U-proces bestaat uit een aantal fases die de diepte in gaan. Vanuit downloading ga je via seeing, sensing, presencing, crystallizing en prototyping naar performing. Tijdens een circulair proces wordt er gezocht naar oplossingen. Door verschillende kennisbronnen aan te boren, ontstaat er meer kennis en een groter inzicht waardoor vernieuwende oplossingen zichtbaar worden.

SUPPEN IN DE NATUUR

Het Suppen in de natuur staat in het teken van natuur, stilte, vrijheid, sup en minder doen met meer aandacht! We beginnen met een korte (beginners) instructie op het droge en een heerlijke warm-up met krachtige (yoga) oefeningen. Vervolgens gaan we snel het water op en maken we een heerlijke suptocht met optioneel een yogales, ontbijt of lunch tussendoor. Een unieke back to basic' en 'close to nature' ervaring! 

YOGA IN DE NATUUR

De yoga vorm die meestal wordt gegeven is voornamelijk hatha yoga en geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. Als het weer het toestaat doen we buiten in de natuur yoga. Zoniet dan zoeken we een alternatieve binnenruimte om de lessen te doen. De andere yoga vorm die we geven is flow. Zoals de naam het al zegt, is het een vloeiende beweging met de hulp van onze adem. Een beweging zoals de golven van de zee. Deze yoga vorm is meer intens en goed om te leren ‘to go with the flow’ van het dagelijkse leven.

VERGADERLOCATIES

 

Soulsupyoga werkt samen met diverse bedrijven op unieke vergaderlokaties, in de driehoek Alkmaar-Haarlem-Zaandam, in verschillende prijscategorieën en aan of dichtbij het water. Uiteraard is ook onze eigen Mana Lodge in Wijk aan Zee als vergaderlokatie inzetbaar voor groepen tot maximaal 12 personen. Voor een maximale natuurbeleving suppen we meestal op vlak water in natuurgebieden. 

trainer

Peter Mulder