adem & ijsbad workshop

OP AANVRAAG

In een klein groepje, dus alle ruimte voor persoonlijke aandacht, beginnen we de workshop met het gedeelte ademhaling en als afsluiting stappen we in het ijsbad. Na afloop van de workshop heb je voldoende geleerd om thuis zelf met de methode aan de slag te gaan.

press to zoom

press to zoom
1/2

Sinds het in 2014 wetenschappelijk is bewezen dat je door het toepassen van ademtechnieken i.c.m. een ijsbad delen van het autonome zenuwstelsel kunt beïnvloeden, verspreid de methode zich wereldwijd en zijn wetenschappers all over the world onderzoeken aan het doen om de methode verder te ontrafelen. 


Door het beoefenen van de methode bouw je meer energie op, verhoog je de zuurgraad (PHwaarde) naar meer basisch/alkalisch, beïnvloed je delen van het autonome zenuwstelsel, versterk je het immuunsysteem en bereik je een diepe meditatieve rust. De methode heeft inmiddels aanhangers uit de hele wereld! Reden genoeg dus, om hier meer over te leren en te ervaren.

 


MEENEMEN
Badkleding, handdoek, makkelijk zittende kleding, wandel of hardloopschoenen, flesje water. Bij twijfel raadpleeg je de huisarts of therapeut. Geef altijd vooraf bij aanmelding door of je gezondheidsklachten hebt (gehad) en welke!

Datum en prijs 

Op aanvraag

 

Adres

Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, 1949BE Wijk aan Zee

 

Aanmelden 

soulsupyoga@gmail.com

inclusief

Koffie, thee, fruit en soep

 

trainer

Peter Mulder