wim hof workshop

OP AANVRAAG

In een klein groepje, dus alle ruimte voor persoonlijke aandacht, beginnen we de workshop met het gedeelte ademhaling en als afsluiting stappen we in het ijsbad. Na afloop van de workshop heb je voldoende geleerd om thuis zelf met de Wim Hof Methode aan de slag te gaan.

1/1

Openbaar georganiseerd door Soulsupyoga

Datum: op aanvraag

Adres: Mana Lodge, Sint Odulfstraat 2, 1949BE Wijk aan Zee

Tickets: soulsupyoga@gmail.com

AANWEZIG
koffie, thee, fruit en soep, verzamelen rond 9:30 uur

DEELNAME
€ 75,- pp

AANMELDEN
via soulsupyoga@gmail.com

 

Sinds het in 2014 wetenschappelijk is bewezen dat je door het toepassen van de Wim Hof Methode delen van het autonome zenuwstelsel kunt beïnvloeden, verspreid de methode zich wereldwijd en zijn wetenschappers all over the world onderzoeken aan het doen om de methode verder te ontrafelen. Zie www.wimhofmethod.com/science
Door het beoefenen van de methode bouw je meer energie op, verhoog je de zuurgraad (PHwaarde) naar meer basisch/alkalisch, beïnvloed je delen van het autonome zenuwstelsel, versterk je het immuunsysteem en bereik je een diepe meditatieve rust. De methode heeft inmiddels aanhangers uit de hele wereld! Reden genoeg dus, om hier meer over te leren en te ervaren.

In een klein groepje, dus alle ruimte voor persoonlijke aandacht, beginnen we de workshop met het gedeelte ademhaling en als afsluiting stappen we in het ijsbad. Na afloop van de workshop heb je voldoende geleerd om thuis zelf met de Wim Hof Methode aan de slag te gaan.MEENEMEN:
Badkleding, handdoek, makkelijk zittende kleding, wandel of hardloopschoenen, flesje water. Bij twijfel raadpleeg je de huisarts of therapeut. Geef altijd vooraf bij aanmelding door of je gezondheidsklachten hebt (gehad) en welke!

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

MORE

© 2020 website design by Pauline