Wild Yoga.jpg

sup & YOGA BEDRIJFSworkshop 

Zoek je een origineel uitje voor je team of afdeling? Onze workshops dagen je uit om alles uit jezelf en je team te halen, buiten in de natuur en natuurlijk op het water!

Op verzoek combineren we de workshop met een heerlijke lunch, borrel en/of diner!

Standuppaddle.jpg

supPEN & INSIGHT DISCOVERY 

Wat dacht je van een workshop suppen in combinatie met een Insights Discovery Basis Training.

Een waardevrij ontwikkel instrument dat inzicht verschaft in je

eigen voorkeuren voor gedrag.

Daarnaast gaan we suppen op vlak water, geschikt voor alle niveau's en ervaring met suppen is niet nodig.

razvan-narcis-ticu-46439.jpg

supPEN & NLP 

We beginnen met een korte (beginners) instructie op het droge en een heerlijke warm-up met krachtige oefeningen. Vervolgens gaan we snel het water op en maken we een heerlijke sup tocht.

Tijdens deze inspirerende training leer je hoe je NLP, meditatie en

bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren.

laura-santana-385959.jpg

supPEN & THEORY U TRAINING

Theory U is een model voor fundamentele verandering.

Tijdens het U-proces gaan mensen op een andere manier naar complexe vraagstukken te kijken. Dat resulteert in vernieuwende inzichten en diepgaande veranderingen die blijvend zijn.

Daarnaast gaan we het (vlakke) water op voor een heerlijke sup tocht, geschikt voor alle niveau's!

IMG_3651-2.jpg

sup surf workshop 

Altijd al willen leren supsurfen in de golven? Soulsupyoga biedt je een uitdagende workshop vol met golven, strand en plezier.

Sup ervaring op vlakwater is wel gewenst!

Yoga retreat.jpg

sup & yoga eiland tour

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in het Jisperveld! We verzamelen in Jisp, hier krijg je eerst een korte sup instructie voordat we naar ons eiland sup'pen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les. Vervolgens sup'pen we weer rustig terug. 

ASMN1850.JPG

adem & ijsbad workshop

 

 

In een klein groepje, dus alle ruimte voor persoonlijke aandacht, beginnen we de workshop met het gedeelte ademhaling en als afsluiting stappen we in het ijsbad. Na afloop van de workshop heb je voldoende geleerd om thuis zelf met de methode aan de slag te gaan.

rawpixel-771284-unsplash.jpg

sup & yoga workshop

 

 

De sup les combineren we met een heerlijke yoga les buiten! Yoga en/of sup ervaring is niet nodig.

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De sup-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. 

laura-santana-385959.jpg

sup tour workshop

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De sup-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. We suppen op vlak water in Jisp of Spaarnwoude. In Jisp hebben we een (privé) eiland waar we naartoe kunnen suppen voor een lekkere lunch.

fitness-girl-hands-374694.jpg

(BUITEN) YOGA LES 

De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust en zijn geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. Tijdens een les besteden we aandacht aan een juiste houding en het loslaten van spierspanning.

In Wijk aan Zee kennen we de mooiste buiten plekjes voor een fijne les en bij slecht weer maken we gebruik van de yoga studio in Mana Lodge.