Soul Sup Yoga.JPG

sup & YOGA BEDRIJFSworkshop 

Zoek je verfrissing, balans en uitdaging voor je team of afdeling? Onze workshops dagen je uit om alles uit jezelf en je team te halen, buiten in de natuur en natuurlijk op het water! Op verzoek combineren we de workshop met een heerlijke lunch, borrel en/of diner!

Supgolf.jpg

sup surf workshop 

Altijd al willen leren supsurfen in de golven? Soulsupyoga biedt je een uitdagende workshop vol met golven, strand en plezier. Supervaring op vlakwater is wel gewenst!

Vrijdag 3 mei 2019

 

Vrijdag 26 juli 2019

image1 kopie 2.JPG

sup & yoga eiland tour

Ga met ons mee naar ons ongerepte eiland in het Jisperveld! We verzamelen in Jisp, hier krijg je eerst een korte SUP instructie voordat we naar ons eiland SUP'pen. Op het eiland krijg je een heerlijke yoga les. Vervolgens SUP'pen we weer rustig terug. 

Zaterdag ochtend 6 Juli 2019

IMG_2075.JPG

Wim hof workshop

 

 

In een klein groepje, dus alle ruimte voor persoonlijke aandacht, beginnen we de workshop met het gedeelte ademhaling en als afsluiting stappen we in het ijsbad. Na afloop van de workshop heb je voldoende geleerd om thuis zelf met de Wim Hof Methode aan de slag te gaan.

Zaterdag 28 september 2019

 

workshop suppen & yoga OP AANVRAAG

Zoek je verfrissing, balans en uitdaging voor je familie of vriendengroep? Deze workshop daagt je uit om alles uit jezelf te halen, buiten in de natuur en natuurlijk op het water! Op verzoek combineren we de workshop met een heerlijke lunch, borrel en/of diner!

P1520855.JPG

sup & yoga workshop

 

 

De SUP les combineren we met een heerlijke yoga les buiten! Yoga en/of SUP ervaring is niet nodig.

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De SUP-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. 

sup tour workshop

Wij leren je alle basis technische vaardigheden van het suppen: peddeltechniek, peddelhouding, draaien, veiligheid en het starten in het water. De SUP-sessie begint met een korte warming-up met enkele krachtige yoga oefeningen. We suppen op vlak water in Jisp of Spaarnwoude. In Jisp hebben we een (privé) eiland waar we naartoe kunnen suppen voor een lekkere lunch.

(BUITEN) YOGA LES 

De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust en zijn geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. Tijdens een les besteden we aandacht aan een juiste houding en het loslaten van spierspanning.

In Wijk aan Zee kennen we de mooiste buiten plekjes voor een fijne les en bij slecht weer maken we gebruik van de yoga studio in Mana Lodge.

CONTACT

Soul Sup Yoga Retreats

Wijk aan Zee

Email: soulsupyoga@gmail.com

Tel: +31 6 18 28 68 69 (Pauline)

Tel: +31 6 48 64 77 16 (Peter)

MORE

© 2018 website design by Pauline